HANNA DOMAŃSKA - 64/D

APEL O POMOC DLA HANECZKI 1% OPP !

Mam na imię Hania Domańska, w tym roku ukończę   8 lat (ur. 18.04.2008r.). Odkąd pamiętam cierpię na mózgowe porażenie dziecięce pod postacią napięcia czterokończynowego spastycznego, mam dużą wadę wzroku, niedoczynność tarczycy oraz epilepsję. To właśnie dlatego mam tak wielkie trudności z mówieniem, widzeniem i chodzeniem. Pomimo tego jestem wesołą i głodną przygód dziewczynką. Tak jak i Ty mam kolorowe sny i piękne marzenia! Razem z Tatą robimy wszystko co w naszej mocy, by się one spełniły, przy współpracy z lekarzami i rehabilitantami uczę się chodzić i mówić, lecz potrzebne mi jest także Twoje wsparcie. Pieniądze, które dzięki Tobie uda mi się zebrać, przeznaczymy w całości na moją rehabilitację, będę mogła w dalszym ciągu pracować nad tym, aby stać się samodzielną! Dzięki Tobie będę dalej walczyć o moje najpiękniejsze marzenia, jakim jest chodzenie i mówienie ;)

Zwracamy się do wszystkich przychylnych Hani osób z prośbą o wsparcie w postaci darowizny, bądź przekazania 1% podatku dochodowego w rozliczeniu rocznym.

Dane do przekazania 1% podatku w rozliczeniu rocznym:

Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym „SŁONECZKO”

KRS: 0000186434

Koniecznie z dopiskiem - wpisać w rubryce Informacje uzupełniające” w drugim wierszu - Cel szczegółowy 1%:

Na rehabilitację Hanny Domańskiej, symbol 64/D

Z całych sił walczę o moje najpiękniejsze marzenia, aby stać się samodzielna !

Spółdzielczy Bank Ludowy Zakrzewo Oddział w Złotowie,

Darowizny na subkonta podopiecznych: 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010

Wpłaty zagraniczne w euro: kod SWIFT(BIC): GBW CPL PP, 76 8944 0003 0000 2088 2000 0050

Wpłaty zagraniczne w USD: kod SWIFT(BIC): GBW CPL PP, 97 8944 0003 0000 2088 2000 0060

Z całego serca dziękujemy wszystkim, którym nie jest obojętny los mojego dziecka!

Tata Haneczki Maciej Domański